Nieuws

VACATURE: Controller

Daavision is een snelgroeiende en innovatieve producent van diervoederadditieven, welke in hoofdzaak zijn geproduceerd uit organische vetzuren. Het is een dynamische internationaal opererende organisatie die zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevende marktspeler. Daavision acteert in een nichemarkt en maakt daarbij sinds 2 jaar onderdeel uit van een multinational. Innovatie en kwaliteit zijn de twee belangrijkste speerpunten van de organisatie en Daavision gelooft sterk in de kracht van haar medewerkers.

Bedrijfscultuur

Daavision kenmerkt zich door de charmes van een MKB bedrijf met een informele cultuur en een innovatief karakter waar tegelijkertijd ook de invloeden vanuit corporate voelbaar zijn, zeker ten aanzien van de financiële functie. Er heerst mede daarom een enorme dynamiek waar je met je directe collega’s de schouders eronder zet om deze succesvolle additievenproducent te laten floreren en verder te professionaliseren. Je werkomgeving is inspirerend door de transitie waarin Daavision zich bevindt.

Functie-beschrijving

Personato is voor Daavision in Oss op zoek naar een Controller die het een uitdaging vindt om samen met de Finance Manager en de Junior Financial Controller de administratieve organisatie naar een hoger plan te tillen. Je bent hét aanspreekpunt voor het Franse moederconcern op het gebied van compliance en reporting vraagstukken. De Controller neemt deel aan financiële projecten die door het moederconcern worden geïnitieerd. Je weet daarbij de juiste vertaalslag te maken naar een MKB organisatie.
Een greep uit deze ondernemende functie met veel perspectief:

 • De periodieke (management)rapportages, waaronder maandelijkse reporting pack voor corporate.
 • Ondersteunende rol tijdens budget en prognose cyclus geïnitieerd door corporate.
 • Deelnemen aan diverse verbeteringsprojecten.
 • Integreren van financiële richtlijnen vanuit corporate (IFRS, controlling book, costing model).
 • Het signaleren van verbetermogelijkheden en deze op een proactieve manier bespreekbaar maken.
 • Opzetten / door ontwikkelen van AO/IB.
 • Het optimaliseren van interne processen en zorgdragen voor een juiste borging.
 • Ondersteuning geven bij het integreren van een buitenlandse productielocatie.
 • Verder inrichten van KPI’s en diverse Business Intelligence tools.

Kortom het betreft een nieuwe functie, waar je veel projecten op eigen initiatief kunt uitrollen. Dit allen om een verdere kwaliteitsslag te implementeren en waar jouw input enorm wordt gewaardeerd.

Functie-eisen

Deze veelzijdige Controller functie is de ideale stap voor iemand die zich er prettig bij voelt om in een corporate omgeving werkzaam te zijn, maar daarbij ook nadrukkelijk oog heeft voor de charmes van een MKB organisatie.

 • HBO+ werk- en denkniveau (Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Accountancy).
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van Controller in een productiebedrijf met internationale betrekkingen.
 • Hands-on, ondernemend, aanpakker, motivator en inspirator typeren jou als financial.
 • Communicatief ben je sterk en je weet standpunten helder en overtuigend over te brengen.
 • Je Excel kennis is uitstekend en hebt ervaring in het werken met een ERP software pakket.
 • De deadlines zijn strak en georganiseerd waar je je stressbestendigheid laat zien dat je prioriteiten kunt stellen.
 • Uitstekende Engelstalige uitdrukkingsvaardigheden in woord en geschrift en bereid incidenteel te reizen. Kennis van de Franse taal is een pré.

De fase van de organisatie vraagt een ondernemend type. Dit betekent iemand die zowel met de voeten in de klei staat als iemand die goed boven de materie kan opereren. Je bouwt graag samen met het team aan de ontwikkeling van de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

De goede sfeer en cultuur zorgt voor vele onvergetelijke momenten met je collega’s, waar werkplezier voorop staat. Vanzelfsprekend krijg je een goed salaris en streven we naar een Controller die fulltime aan de slag wil en kan. Je krijgt in deze rol veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, wat kan zorgen voor diverse doorgroeimogelijkheden.

Interesse in deze functie? Je sollicitatie en/of vragen kun je richten aan Maud Willems (m.willems@personato.nl / 06 51 56 57 57)