Nieuws

Henri Peijnenburg nieuwe General Manager Daavision

De in Nederland gevestigde additieven producent Daavision heeft Henri Peijnenburg benoemd als nieuwe General Manager. Per 1 april 2018 volgt hij zijn voorganger Ejal Heijman op.

foto_henri

Na een uitvoerig selectieproces zijn we verheugd dat we Henri Peijnenburg kunnen benoemen in de positie van General Manager. Hij neemt het stokje over in een bijzondere groeifase van Daavision en haar Poolse zusterbedrijf Provit” aldus vertrekkend General Manager Ejal Heijman. “Door zijn jarenlange ervaring in de additieven industrie is Henri in staat om verdere internationale groei te bewerkstelligen. Onder zijn leiding zal er meer synergie worden behaald tussen Daavision en Provit.

Voor zijn komst naar Daavision was Henri Peijnenburg General Manager bij Perstorp Waspik BV, een welbekende speler in de additieven industrie. Peijnenburg behaalde zijn Msc in Animal Nutrition aan de Wageningen Universiteit.

Door middel van innovatie hebben Daavision en Provit sterke internationale marktposities verworven. Ik ben er van overtuigd dat we met de kundige teams, in zowel Nederland als Polen, de groei verder kunnen doorzetten,” aldus Henri Peijnenburg.

Vertrekkend GM, Ejal Heijman, werkt de komende maand samen met Henri Peijnenburg aan een soepele overgang. Heijman blijft waarnemend GM tot Peijnenburg op 1 april 2018 zijn nieuwe functie inneemt.