Nieuws

Dagwinnaars LIV Hardenberg bekend

Met een tevreden gevoel blikken wij terug op onze deelname aan de Landbouwdagen Intensieve Veeteelt in Hardenberg. Velen bezochten onze stand in hal 3 van de Evenementenhal.

De deelname in Hardenberg stond in het teken van salmonella preventie met het Plan van Aanpak: Salmonella. Dit blijft namelijk nog steeds een speerpunt binnen de varkenshouderij. Zeer zeker nu o.a. Westfleisch haar contractleveranciers die goed presteren op het gebied van salmonella beheersing beloont. Onze collega’s lichtten de bezoekers uitgebreid de voortgang van de eerste deelnemers aan het Plan van Aanpak toe.

Daarnaast werd ook het product DaaLF Plus in de spotlight geplaatst. Een niet corrosief product, dat de ontwikkeling van gisten en schimmels in vochtrijke voeders, zoals brijvoer, remt. Alle gasten op onze stand konden een balletje werpen op het speciaal ontworpen dartbord. Hiermee maakten zij op kans op de dagprijs: één gratis drum Daaquasafe of DaaLF Plus. Natuurlijk moesten zij hiervoor wel de hoogste score werpen.

Onze dagwinnaars zijn:

• Dinsdag: Familie Schermer – 175 punten
• Woensdag: Familie Pouwels – 175 punten (na loting)
• Donderdag: Familie Gunnik – 200 punten (na loting)

Wij feliciteren de winnaars met het behalen van de prijs! Het product wordt z.s.m. bezorgd.